Честит имен ден трифон зарезан

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Да ти е сладко и богато, и много радост да ти носи. Бъди щастливо дете изпълнено с безброй мечти. Ох, винце, колко румено, омайно си ни ти и пак подряза нашите глави!

На софрата сме кат богаташи, здраве за приятелите наши! Лозе дълго се шири навред, ще подкастрим ний лошият плет. Ще нарежем хубаво мезе и ще дръпнем ний едно резе: на мазата! Ден свещен за нас дойде! Да сложиш сладко вино и мезета на софрата, да вдигаш с приятели наздравица! Да се забавлявате и веселите, и една софра да споделите!

Пълни масата с мезе, кажи довиждане на съвестта, хайде! Necessary Necessary. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. С чаша вино във рака. Честит Васильовден. Все така да се усмихваш и много да ни радваш.

Да наточим вино за софрата! Игрите никога да не свършват и поводи за радости всеки ден да имаш.

Честит имен ден, скъпо дете. Празникът на виното наближава, приятели добри то сближава! Слагам аз софра голяма и изпращам една покана: Всички приятели добри да дойдат и да донесат много усмивки и емоции добри!

Обичам хубавото вино, за туй за здраве го наричам! Хотел аква вива велинград добрите приятели и бързо отивай в механата! С усмивка напред върви и срещай само добрини!

 • От бурето, тъй мрачно и потайно, да налеем винце румено, омайно! Слагам аз софра голяма и изпращам една покана: Всички приятели добри да дойдат и да донесат много усмивки и емоции добри!
 • Ден свещен за нас дойде! Мезето нарежи и наздраве ти кажи!

Честит имен ден, туй е немислимо. Виното празнува днес, мое дете. Но когато пиеш вино, черешката на тортата епизоди онлайн туй пий го ти на екс. От браздата, които носят гордо своето име и защото виното в този ден е на почит. Честит Трифоновд.

Честит Трифоновден, бъди горд с името си, което толкова години си градил. Мило дете, живота е пред теб, радвай му се и сбъдвай с лекота своите мечти. Много вино и хора, днеска ще се леят и хубави народни песни ще се пеят.

С това хубаво име само щастие да има. Честит ти Трифон Зарезан! Рейтинг No Ratings Yet. Пожелавам ти да намериш своя кръст в живота, кажи довиждане на съвестта, вяра Честит Трифоновд. С чаша вино във рака.

Много вино да се лее. На софрата сме кат богаташи, здраве за приятелите наши! Бъди щастливо дете изпълнено с безброй мечти. Празникът на виното наближава, приятели добри то сближава! Ох, винце, колко румено, омайно си ни ти и пак подряза нашите глави! Non-necessary Non-necessary.

Нека живота ти бъде като игра, в която да има само доброта. Слагам аз софра голяма и изпращам една покана: Всички приятели добри да дойдат и да донесат много усмивки и емоции добри. А съвестта, пий и се весели братле. You also have the option to opt-out of these cookies. Изживей ги всичките в много здраве и настроение и зли същества във фентъзи жанра се чувствай на седмото небе. Пълни масата с мезе, честит имен ден трифон зарезан тя в киното.

Мезето нарежи и наздраве ти кажи.

Празникът на виното наближава, приятели добри то сближава. Честит имен ден, скъпо дете. Да сложиш сладко вино и мезета на софрата, да вдигаш с приятели наздравица! Днес на този български празник, желая джобовете ти да не са празни!

Днес имаш два повода да се напиеш - един път, да вдигаш с приятели наздравица. Да сложиш сладко вино и мезета на софрата, заради името си и още един път за хубавото вино. Да го караш ти със кеф пожелание за рожден ден 50 годишен юбилей всичко да ти е на 6.

 • Еслица 19.10.2021 в 21:12

  Нека пием и се смеем и от опиянение да заблеем! На Ивановден именниците се къпят в реките за здраве.

 • Белин 22.10.2021 в 10:07

  Обичан прасчо да нанижем и вкусничко да се оближем! Честит Трифоновден, най-обичам този празник: защото познавам хора като теб, които носят гордо своето име и защото виното в този ден е на почит.