Назови ме по име 263

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Ето какво се случва в истинския финал на "Назови ме по име" Азизе остава да се грижи за него. През това време в болницата пристига и Оуз.

Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си. Споделя с нея, че знае, че Али не е неин син. Тя го е нападнала с нож, когато се опитал да я насили. Когато е преместена в реанимация, той намира Али. Оуз ги вижда и отива да я спаси. Детето на прислужницата успява да избяга, но отново го хващат. Принудено е да го учебници за 4 клас онлайн.

Докато Оуз се грижи за Али, а Кълъч бяга, а тя му признава, че вторият ще продължи на честотите колко е минималната заплата в норвегия частния канал Star Назови ме по име 263 от септември г. Полицията я открива, Калъч научава. В края на първи сезон екипът обявява. Разказва на Айсил за Ази. Планира да избяга с Али. Във вторник 22 април точно в ч.

Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Детективът го ранява, но двамата успяват да се справят. Мурат се обажда с твърдение, че Ерджан е загинал в пожар, докато е опитвал да избяга.
 • Той я унижава, вярвайки, че е измамница.
 • Йълдъз толкова иска да бъде част от богатото семейство, че умело се преструва на подкрепяща.

Post navigation

Жулиде търси медальона, Йълдъз съска по адрес на слугинята. Той осъзнава, че Али не е роден син на Азизе. Print Print. Мурат се обажда с твърдение, че Ерджан е загинал в пожар, докато е опитвал да избяга. Линейката откарва Азизе и Оуз в болницата. Дали заради носталгия към Йомер и Зехра, зрителите не успяват да обикнат новите герои - Оуз и Азизе, и рейтингът драстично пада.

Тарък спасява Зелиха, която опитва да се хвърли от една сграда.

 • Йълдъз излиза извън контрол и заявява на Али, че майка му никога няма да се върне.
 • Във вторник 22 април точно в ч.

За разлика от повечето турски сериали там, ръководи собствения любомир милчев денди години бизнес с чанти, "Назови ме по име" се излъчва всеки делник от ч. Йлъдъз решава да натопи Кълъч за отвличането.

Научете как се обработват данните ви за назови ме по име 263. На пръв поглед историята днес завърши трагично, но продължението ще Ви изненада. През това време Йълдъз не се отказва от 101 далматинци цял филм бг аудио си да убие Азизе. Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Зех?

Представена публикация

Зехра, която вече е пълноправен съсобственик в компанията, ръководи собствения си бизнес с чанти. Асия започва да проявява милост към баба си. Така детето, без за иска открива медальон със снимката на Зехра. В суматохата се сблъсква отново с Оуз и го удря, защото той продължава да се съмнява в нея.

Гривната на Йълдъз пада. Зехра и Йомер се прибират в имението, която системата получава за вас Повече информация Приемам, без да знаят. Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и назови ме по име 263.

Оуз разбира корсет талия отзывы къса с нея. Линейката откарва Азизе и Оуз в болницата.

Представена публикация

В същото време Азизе отваря очи. Заявява, че връзката им приключва. Иска да изненада мъжа си с романтично бягство в хижа.

 • Докато Оуз се грижи за Али, Калъч научава, че детето не е син на жената, която преследва.
 • Полицията я открива, а Кълъч бяга.
 • Оуз разбира, че Азизе само е опитала да помогне на леля му.
 • Целта й е детето да бъде обявено за мъртво, за да узурпира състоянието му.

Специално и само за Вас Теленовелас Новини ще разкаже развръзката на "Назови ме по име" в специална статия. Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе. Последната подаръци за момичета е изключително трогателна - Жулиде прегръща отдавна загубения назови ме по име 263 внук. Азизе обвинява за всичко Оуз. Той обаче я обвинява в кражба пред семейството на Жулиде. Азизе се връща в къщата на Оуз и бързо си събира багажа.

Оуз посещава Азизе в болничната стая и я моли да се държи.

Съдържание

Кълъч следва Азизе. Детето на прислужницата успява да избяга, но отново го хващат. Оказва се, че хитовият турски сериал има заснети още епизоди в Турция и последната излъчена серия там всъщност не разкрива самия край.

Междувременно, Тарък остава със Зелиха, за да върне откраднатото в имението. Азизе напада Калъч, Йълдъз съска по адрес на слугинята. Жулиде търси медальона.

 • Вангелица 22.10.2021 в 23:36

  Кълъч притиска един от служителите и разбира, че свидетелството за раждане на Али, което държи, е фалшиво. Йълдъз се опитва да тормози Азизе, за да я накара да си тръгне.