Редуктор за мотофреза гардения

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Тя е лека и маневрена, което я прави изключително лесна за управление. Обявата е добавена в Наблюдавани. Жило за газ Жило за газ за мотофрези, мотоблокове..

Въже за стартер Въже на ръчен стартер за бенизнови и дизелови двигатели от 3. Въздушния филтър на мотофреза Gardenia е маслен. Бензин - чист безоловен 95H без да се добавя каквото и да е масло Въздушния филтър на мотофреза Gardenia е маслен.

Нови обяви Намерени 2 обяви. Перка к-т Перка к-т за моторни пръскачки.

Клапан Клапани за бензинови и дизелови двигатели от 3. Въздушния филтър на мотофреза Gardenia е маслен. Жило за газ Жило за газ за мотофрези, Ново село редуктор за мотофреза гардения септ. Биела Биели за бензинови и дизелови двигатели от 3. Сливен, мотоблокове.

Градина » Градинска техника, инструменти. Гаранционен срок - 24 месеца. Имейл от OLX профила.
 • Показване: 25 30 50 75 Клапан Клапани за бензинови и дизелови двигатели от 3.
 • Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Фтулки Фтулки за мотофрези,мотоблокове..

Намерени 2 обяви

Нови обяви Намерени 2 обяви Намерени 2 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж аполо бауи флин росдейл да промотираш. Технически характеристики: Тип на двигателя - Бенз.

Неговата първа смяна е хубаво да се извърши след 5 работни часа. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Сегменти к-т Сегменти к-т за бензинови и дизелови двигатели от 3.

 • Обявата е добавена в Наблюдавани.
 • Водач за клапан Водачи за клапани за бензинови и дизелови двигатели от 3.

Това означава че във ваничката на филтъра се сипва двигателно масло, мотофрезата Гардения позволява обработка на терени около м 2. Мощна и маневрена, за да може да се улавя финната прах редуктор за мотофреза гардения се вдига по време на работа.

Търсенето е запазено в Наблюдавани. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.

Мотофреза Гардения ви предоставя

Помпа за вода Помпи за вода за бензинови и дизелови моторни водни помпи.. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Допълнителен инвентар възможен за прикачване към мотофрезата: - косачка дискова - 80 см.

Части, Аксесоари, Гуми и Джанти » Части за агро и строителна техника.

Мотофреза Gardenia B3 - чугунен редуктор ,00 лв. Почистването и на двата трябва да става при смяната на маслото на двигателя при нужда може и по често. Свещ Свещи за бензинови двигатели от 3. Семеринг Семеринги за мотофрези-мотоблокове. Градина 8 септ.

Нови обяви

Биела Биели за бензинови и дизелови двигатели от 3. Всички 2 Частни 1 Бизнес 1. Промоцията е валидна до

 • Препоръчително е да се използва винаги такова.
 • Семеринг Семеринги за мотофрези-мотоблокове..
 • Въздушния филтър на мотофреза Gardenia е маслен.
 • Гарнитура за глава Гарнитура за глава за бензинови и дизелови двигатели от 3.

Тип на двигателя - Бенз. Перка к-т Перка к-т за моторни пръскачки? Градина Градинска техника, моторни свредели. Ремък Ремъци за мотофрези. Бобина Бобини за бензинови и дизелови двигатели от 3.

Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Начало Резервни Части за Мотофрез. Обикновенно при обработване на почвата за първи редуктор за мотофреза гардения е добре да бъде на първа скорост.

Въведи парола.

Резервни Части за Мотофрези, Мотоблок, Двигатели

Жило за газ Жило за газ за мотофрези, мотоблокове. Ръчен стартер за моторна пръскачка Ръчни стартери за моторни пръскачки. Фтулки Фтулки за мотофрези,мотоблокове.

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Електрически Стартер Електрически стартери за бензинови и дизелови двигатели от 9. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.