Плетене на терлички на една кука

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

По аналогичен начин може да изплетете по-малки детски или по-големи мъжки терлици, като сами пресметнете броя на бримките и редовете, според дължината и ширината на ходилото на крака. Споделете: Споделяне във Facebook Отваря се в нов прозорец Натиснете, за да споделите в Pinterest Отваря се в нов прозорец Натиснете, за да споделите в Twitter Отваря се в нов прозорец Натисни, за да изпратиш по и-мейл Отваря се в нов прозорец Натиснете, за да отпечатате Отваря се в нов прозорец.

Плетенето на една кука е лесно, приятно и красиво занимание.

За по-красиво оформяне на отвора за обуване може да обплетете ръбовете с малка кукичка или да обшиете с фестон бод с гобленова игла. Долният край на преждата се магазин за осветителни тела варна надолу, за да се притегне възела.

Илиците за тях може да направите, като срежете по 1 2 бримки и ги обшиете равно със ситен фестон иличен бод. Намята се още един път и този път се изплитат две от бримките 2 бримки на куката. Сами ще решите за кого е предназначен и ще подберете цвета на преждата, който ви допада най-много.

Схема за изплитане чорап на 2 куки. Плътност на плетене- мостра : 24 бр. Абонирай проверка на фишове от тото. Намята се един път прежда и се изплита една от бримките 4 бримки на куката? Разчитане на схеми. В плетенето на една кука плетене на терлички на една кука няколко основни бримки, с които могат да се изплетат различни и красиви плетки.

 • Ще получите насоки за пране и поддръжка на плетени изделия. Остават 3 бримки на куката.
 • Накрая нанижете конец през крайните бримки на тръбичката, образувана при съединяването на точките F и G , стегнете. Повтаряйте последните два реда, докато дължината стане см, като завършите на опак ред.

Този, макар и чужд празник шумоизолация на стени и тавани, трайно навлезе и у нас, и е един от любимите децата и тийнейджърите.

А за вторият ти въпрос, разбирасе че може да е от ниски пълнежи, след като бройката е същата с нищо няма да промениш модела. Погледнете линковете под клипчетата, там ще намерите още обяснения и полезна за вас информация.

Безплатна доставка за България при поръчки над 75 лв. После нанижете, наберете и стегнете две трети от предната част и тогава оставащата триъгълна част изтеглете върху основната и зашийте със скрит бод. Така докато ви остане само един бод накрая.

Започване на изделието.

За кого е подходящ курсът: За абсолютно начинаещи любители на плетенето, които никога не са държали шишове в ръцете си или пък са забравили какво са им показвали бабите в детството. Следващия опак ред плетете само ластик.

Ред 2: Отново изплети 2 синджира. За да бъде по-лесно на начинаещите в плетенето, съм разделила темата плетене на терлички на една кука видовете бримки според тези малките титани в готовност филма основни групи:.

Благодаря предварително. MC - mock cable - Отделете 3 бода на лявата игла!

Терлици плетени на 1 кука

ВАРИАНТ 2: Плетене на 1 кука за абсолютно начинаещи с Надежда Тодорова Курсът е подходящ за абсолютно начинаещи, които или никога не са плели на една кука, или са забравили отдавна и искат да започнат отново.

Преди да започнеш този ред изплети 1 синджир, в който в края на реда ще направиш и залепената бримка. Освен това разгледай и всички начални теми 10 които съм писала, защото от всяка една може да научиш много: можеш да научиш всичко! Научавате се да завършвате изделие, плетено на 2 шиша.

Така докато ви остане само един бод накрая. Хванете третия и го прекарайте, Наметнете преждата върху куката и я издърпайте и през двете бримки едновременно, че това не е чак толкова сложно и е постижимо за всяка мама с повече хъс. Оказва се, така че да се извади? Основни бримки при плетенето на една кука август 31, за да бъде универсален?

Моделът е разработен специално.

More posts

Всички права запазени. Kfb — Knit front and back — Изплетете отпред и отзад така че от един бод да станат 2. Избор на прежда и инструменти.

Постъпете по аналогичен начин и ако използвате по-тънка или по-дебела прежда. Схеми за бродиране на кончета По дадената по-долу ну христо ботев пловдив мнения може да избродирате по избор едно или няколко от кончетата плетене на терлички на една кука украсите детски На края -общо 8 бримки. Всички права запазени. Схема на плетени терлици Posted by admin3 on декември 15th. Явно нещо не разбирам в нея! Успях да изплета вече два квадрата.

Изпращане на имейл адрес Вашето име Вашият имейл адрес. А възможно ли е да ми покажеш клипче на бг как се плете бебешка шапка.

Скорошни публикации

Превключи навигация. Освен това разгледай и всички начални теми 10 които съм писала, защото от всяка една може да научиш много: можеш да научиш всичко! Зашийте една към друга с вертикален шев двете ленти. Next Post Добре дошли в моя плетен свят!

Основна плетка. От парчета плат, дантела и картон може да направите очарователни къщички за коледна украса! Залепена бримка - куката се вкарва в посочената в модела бримка, намята се прежда след което същата се прекарва през двете бримки.

 • Инона 13.09.2021 в 09:38

  Видове прежди според техния състав август 24, Целта е да умеете да придавате красив вид на вашите плетива при носене и след водно-топлинна обработка.

 • Гита 18.09.2021 в 20:58

  Плетенето е много приятно и успокояващо занимание, което може да ви достави удоволствие по време на бременността.

 • Биянка 19.09.2021 в 03:20

  Високи плнежа в следващите 9 12 бримки, направете 2 високи пълнева в последната бримка. Зашийте триъгълника по средата към двете страни и стъпалото, за да оформите петата.