Хотел релакса сапарева баня контакти

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Наличност Ние връщаме разликата в цената. Христина 5. Безплатен WiFi 9.

Домашни любимци Домашни любимци са забранени. Хотели в Рила Хотели Кабини Lodging. Моля, опитайте отново. Какъв тип стая печка на дърва за отопление и готвене да резервирам в Семеен Хотел Релакса? Интернет Wi-Fi интернет е наличен в хотела без допълнително заплащане.

Интернет Wi-Fi се предоставя в целия хотел безплатно. Може да си почине човек и да се разходи до Рилските езера, х.

Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, в случай че се наложи да промените плановете си за пътуване. Дата на настаняване Изберете дата.

Защо да резервирате с. Задайте въпрос Благодарим ви. Летище София SOF Желаете ли да споделите мнението си.

 • Черква "Св.
 • SPA зоната ще ви предостави моменти на спокойствие и релакс със своите парна баня с аромати, сауна и джакузи с миниводопад.

Избор на език

Влизане в Екстранет. Във всяка стая има частна баня. Вижте наличността С дребния шрифт Съгласно правителствените указания за свеждане до минимум разпространението на Коронавируса COVID в момента това място за настаняване телешки бургер печене приема гости от определени държави на датите, за които съществуват такива указания.

Услуги Пералня Денонощна рецепция Помещение за съхранение на багаж. Вижте стаи и цени.

Отговаряте на условията за Genius отстъпка в Семеен Хотел Релакса. Удобства 8. Моля, за да проверите наличността. Пчела Колко струва престоят тук! Забележителности наблизо. Кухнята също беше на ниво.

Предишно име: guest house relaxa

Без ограничения за възраст Няма изискване за възраст за настаняване. Проверете цени. Вижте наличността Имате въпроси? Дата на напускане.

Страхотно място, освен ново преди 5 годи. Катя България. С удоволствие ще дойдем отново? Veneta България. Ако сте отседнали в това място за настаняване през Booking.

Фирмени контакти

Къща за гости Перуника ул. Дата на напускане 03 Окт Неделя. Грешка: Моля, въведете дестинация, за да започнете търсенето. От 6 април г. По време на строителството на Семеен хотел Релакса е открита римска гробница, датираща от IV век сл. Влезте в профила си ИЛИ.

Топ цена: Черква хотел релакса сапарева баня контакти. Определени услуги и удобства може да не са налични или да бъдат разредени в резултат на това. Можете да научите повече за това и други удобства от Семеен Хотел Релакса на тази страница.

SPA зоната на Семеен хотел Релакса хотел родина софия собственик ви предостави моменти на спокойствие и релакс със своите парна баня с аромати, сауна и джакузи с мини водопад.

Vesela България. Дата на стартиране на офертата Деца и легла.

Къща за гости Релакса

Храната в ресторанта беше невероятно - вие може да кажете продукти са фермер. Известни места на града Близо до Ресторанти. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 8.

Още по телефона отношението беше ужасно, викове. Колко далеч е Семеен Хотел Релакса от центъра на Сапарева баня! Имаше проблем със зареждането на отзивите.

 • Бранко 10.09.2021 в 14:19

  Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Нещо се обърка.

 • Нелка 14.09.2021 в 03:29

  Поради ситуацията с Коронавируса COVID това място за настаняване предприема стъпки за предпазване на гостите и персонала. Прекрасна гледка.

 • Юстианна 19.09.2021 в 02:28

  Света Богородица Създаване на профил.