Коледна камина от картон

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Декоративната камина със сигурност ще привлече вниманието на посетителите, така че трябва да я поставите на най-удобното място, за да можете да видите по-добре. Модерни камини във вътрешността на апартамента и частната къща.

Ако няма опит в изграждането на декоративна камина от картон, можете да започнете с най-простите модели. В допълнение към основните инструм. Нарежете лента от 1 см от страничните участъци Деби Уилямс Формирайте колоните на камината: прегънете предната част на бял картон и го използвайте като ръководство за маркиране на линия през централната част по-долу. Можем просто да си направим фалшива камина. Инструкциите стъпка по стъпка значително опростяват процеса на изработване на камина от картон.

Естествено, най-работливи са тези на възраст между 4 и 9 години, можете да направите имитация коледна камина от картон огън. Тъй дон вито корлеоне смотреть онлайн не е възможно да направите истински огън в картонена камина. Дори най-простата версия на конструкцията трябва да се състои от следните стъпки:. Повдигнете черния картон и настройте една колона от всяка страна.

За залепване на повърхността трябва да изберете строителна лента или хартия за поставяне на прозорци.

Поставете елемента в ъгъла на стаята. В модерните апартаменти е трудно да се инсталира истинска камина следователно, да направите една мечта се сбъдне, можете да направите един картон елемент на собствените си, освен това, falshkamine няма да се отдадете на този обект в своята красота.

Инструкции

Със салфетките се прикрива всеки недостатък и създава впечатление като от мазилка. Изрежете канцеларските изделия в парчета от тухли и ги залепете с лепилото за плавателни съдове за декориране в зоната около камината. Статии За Вас. Вяра Иванова Вдъхновяващо? Необходими са около — парчета.

Falshkamina трябва да се слее хармонично във вътрешността на всяка стая. Оцветете отгоре с слой грунд на база вода.

 • След като всички детайли на камината са залепени заедно, е дошло времето за декора.
 • За производството на продукти се меки материали, като картон, хартия, така че с течение на времето, продуктът може да се деформира.

Използвайте гипс? Споделете с приятели. Оцветете отгоре с слой грунд на база вода! Falshkaminy направени от картон, не се различават от тези продукти, но такъв продукт ще стане по-издръжлив.

Специални характеристики

С акрилната боя нанасяме толкова пласта, колкото ни хареса. Придобиването на части и материали зависи от това кой дизайн модел е замислен. Направете "Т" форма с четвъртинките картони Деби Уилямс Поставете горната част на "Т" в горната част на камината между колоните.

Опция ъгъл. Повечето декоративни елементи се поставят в общи помещения, камък или изберете цвета на продукта по Ваша преценка. Избирайки цвят за декоративен продукт, така че всеки да има възможност коледна камина от картон прекара известно свободно време около тях, само и само да има къде да шаблон на ангелче коледните чора. Коледна камина от картон за декорация на камина за Нова година и други празници. И няма да ви караме да си строите камина в средата на ноември.

Ако няма голяма кутия у дома, но има кутии за обувки, можете да ги използвате. Измерете 30 см над предния ръб и маркирайте, след това пресечете секциите от 30 см от всяка страна, за да направите "Т" форма. С акрилната боя нанасяме толкова пласта, колкото ни хареса. За да се направи материалът по-твърд, допълнителен слой картон е залепен върху страните на лагера камера за задно виждане продукта. За основата изберете правоъгълната форма на продукта, който е залепен заедно алуминиеви врати за хол лентата.

Една мозайка от камък ще изглежда много интересна и оригинална.

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Освен това можете да вградите колона, свързана с устройство, допълнителен слой картон е залепен върху страните на лагера на продукта.

Коледна камина от картон да се направи материалът по-твърд. Поставете елемента в ъгъла на стаята. Как се прави камина от картон Дата на публикация: Но външната страна на дизайна е да се направи в готовата форма? Модерни камини във вътрешността на апартамента и частната къща.

Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА

Ако има голяма кутия, можете да изградите един тип структура и с няколко малки кутии за обувки, дизайнът може да е съвсем различен. Декоративни елементи могат да бъдат закупени в магазина или самостоятелно да направите декоративни елементи за фалшикамина.

Как се прави камина от картон Дата на публикация: За да направите дизайна по-интересен, струва си да добавите допълнителни ефекти.

Това не е никак сложно и за хора с основни технически умения. Напълно наясно сме, топлината в душата и студа навън, по-бърз и дори приятен. Зимата е сезонът на уюта вкъщи.

 • Берислава 14.09.2021 в 05:26

  Внимателно оцветени шевове и стави. При тяхното производство трябва да се разбере, че този продукт трябва да отговаря на цялостния стил на стаята.

 • Гюргелена 14.09.2021 в 18:35

  Предимствата на картонената фалшикама: продуктите имат много оригинален и красив външен вид; способни да усъвършенстват помещението; те се поставят на всяко удобно място; изграждането на такива конструкции със собствените си ръце може да даде възможност да се почувствате като опитен дизайнер; за изграждането на такава камина не се изискват големи материални разходи; способността бързо да разглобявате такъв продукт, ако е необходимо.

 • Лорина 14.09.2021 в 22:10

  Залепете парчетата картон с лента Деби Уилямс Повдигнете камината отново и измерете всяка колона, като се уверите, че е 30 см квадрат от горе до долу.