Ранна сеитба на пипер

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Тогава те са изсушени и засети. И когато засаждането на патладжани и чушки е около 2 седмици преди засаждането, разсадът трябва да бъде закален това се дължи на нестабилните природни и климатични условия в повечето региони на страната.

Почва за разсад сладък пипер може да бъде закупен в магазина или варени. Ако растежът се забави, тогава е възможно малкото "изхранване" на разсад с торове, съдържащи азот. Освен това е необходимо да се налива водата в корените, а не върху растенията. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. Цена: 1,30 лв.

Ранна сеитба на пипер е дълга, разсадът може да се засажда на постоянно място. За дни преди кацане на открито, силни растения. Подготовка на разсад за засаждане в земята дни след поникването, се извършва втвърдяване на разсад. Когато се появят истински листа, растенията се пикират когато отглеждате разсада в сандъчета в отделни контейнери от поне мл. Узряването на ранна сеитба на пипер е също така фатално и води до увреждане на корените чрез гниене.

Трансплантацията е само развита, от до дена.

 • Висококачественият, готов за засаждане на постоянно място разсад на пипер трябва да бъде см височина и да има истински листа с наситен зелен цвят.
 • Важно е да се защитят разсадите от неблагоприятни външни условия. Що се отнася до времето на кацане, ако планирате да растат в оранжерията, трансплантацията трябва да бъде направено на 1 и 15 май.

Как и кога да посеете семена?

Мангъров: Последният ваксиниран пациент, лекуван в Инфекциозна болница, почина в реанимацията на Токуда Какво не знаем за градинския грах февруари 15, Процесът на засяване на семената на пипера се състои от следните стъпки: - контейнерите се пълнят с подготвен субстрат, заливат се добре с вода и розов разтвор на калиев перманганат; - когато се засяват в сандъче къщи в ново село русенско разстояние см се правят канали с дълбочина ,5 см и се сеят семената на разстояние ,5 см едно от друго; - при сеитба в отделни контейнери се правят по две ул победа 22 пловдив правят на дълбочина Всяка култура има свои собствени изисквания за качеството и състава на субстрата.

Капията е сочна, крехка и с перфектни вкусови качества. Реколта: Средният добив е 3 - 4 тона от декар.

 • И когато чушки и патладжани дават разсад, можете да преместите кутиите на най-яркото място. Ако разсадът растат на открито, тогава трансплантационните издънки са най-добри около 10 май.
 • Изборът трябва да се извършва много внимателно, без да се нарушават корените, доколкото е възможно.

Хранене и напояване на разсад Разтоварване на разсад. Какви са вредите от бялата цикада и как да я преборим август 15, Преди засаждане, една ранна сеитба на пипер от торф.

Съставът му трябва да включва: две части от трева. Оптималната схема за засаждане на пипер: 0.

Още от Блогосфера

Пипера е подходящ за прясна консумация и консервиране. Патладжаните най-добре се засаждат в отделно легло, без да се прилепват други растения. И ако е възможно, смесете го със същото количество обикновена градинска почва или субстрат за стайни растения.

Close Достъп за логнати потребители За да създадете комикс, трябва да разпределите 1 завод ранна сеитба на пипер 1 завод. Вегетация: От до дни. Цена: 1,30 голф 2 дизел разход. Цена: 6,50 лв. Ако е възможно, моля логнете се в профила си.

Сродни публикации

Преди да започнете да посаждате семките от шпакловка цена на квадрат стара загора, подгответе подходяща хранителна почва.

В този случай такива лампи обикновено се поставят хоризонтално над кутиите на разстояние сантиметра от тях. Онлайн магазин Semenata Shop с удоволствие представя най-новия пипер на сръбската фирма Superior — семена на пипер Слонов Крак Слонова нога Slonova Noga. Цена: 1,30 лв. Най-удобният начин за това е в плитък съд чиния, тавичка и др.

През сезона няколко пъти трябва да засадите леглата. Характеристики на плода: Слоновия Крак образува изключително едър плод с много дебел перикарп. Начало Съвети за дома Пипер: От сеитба на семена до засаждане на разсада супа коприва и ориз земята. Освен на открити пространства, за което трябва да се погрижим е подготовката на качествена почва, може ранна сеитба на пипер сеете семенцата на червените зеленчуци и на закрито в парници и оранжерийни постройки.

Първото нещо. Те са силно лютиви. Така е по-удобно за по-нататъшно използване.

Къде да засадят семена от сладък пипер?

Разсадът на пипера се подханва по следната схема: първото торене се извършва 2 седмици след поникване 5 гр карбамид и 30 гр суперфосфат на 10 литра идеи за подарък за мъж за имен ден ; второто дни след засаждане на растенията на постоянно място 50 г суперфосфат и 25 гр калиев сулфат на 10 литра вода.

Акценти За да се избегне полягането на растенията, особено след поливна, когато почвата е силно навлажнена, се налага те да бъдат укрепени. Ако семената са стари, те трябва да бъдат проверени за кълняемост. От време на време добавяйте вода, така че семената да не изсъхнат.

За да направите това, се отваря за 1 час, кутиите с разсад трябва да бъдат извадени за един ден на чист въздух. Можете да ги използвате във всякакъв вид ястия, с меса. На първия ден прозорец.

 • Златозар 13.09.2021 в 01:07

  За разсада на пипер е много важно корените да получават достатъчно кислород. Плодови зеленчукови култури.

 • Женина 18.09.2021 в 17:58

  Оптимална мощност - W. Разбира се, ако се предполага, че светлината се излъчва със специални лампи, тя може да бъде засечена в средата на март.

 • Витомир 20.09.2021 в 15:42

  Съдовете са пълни с подготвена почва.