Терра комплекс банско

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Има ли хладилник. Кът за сядане.

Пътувам по работа. Гледане безплатни музей в софия деца Допълнителна такса. В отговор на Коронавируса COVID в момента в това място за настаняване са в сила допълнителни мерки за безопасност и хигиенизиране. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.

Развлечения и услуги за семейства.

Неофит Рилски 6! Топ цена: лв 4 човека. Допълнително легло при заявка? Съвсем скоро ще получите оферти за най-добрите хотели и неустоими дестинации. Какви спа съоръжения предлага имотът?

 • Информация за закуската. Паркове Белица.
 • Национални местност "Изворите" - до Пирин Голф.

Релакс Зона

Всичко беше прекрасно. В Apartment in Terra Complex има 1 ресторант: Ресторант. Ако сте отседнали в това място за настаняване през Booking. В ресторанта можете да се насладите на закуска.

Това рецепта за пълнени гъби с топено сирене за настаняване е предприело допълнителни мерки за здраве и хигиена, за да гарантира вашата безопасност.

Закрит отопляем басейн. Много добър 60 отзиви. Топ цена: Машина за ски карти. Тенис на маса Допълнителна такса. Най-близки летища. Благодарим ви.

Терра Бар & Ресторант

Lora България. Закрит паркинг гараж. Какви типове стаи са на разположение тук?

Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен Преведено - показване на оригинал.

There are plenty of amenities. Спа удобства. Запазване на мястото за настаняване Премахнато от:. Терра комплекс банско Църква Света Троица.

Терра комплекс галерия и контакти

Без ограничения за възраст. От часа. Можете да се възползвате от фитнес часовете гимнастическия салон на разположение на място. При настаняването гостите трябва да предоставят валиден идентификационен документ за самоличност със снимка и кредитна карта.

 • Всички езици Всички езици български английски руски 15 немски 3 турски 4 италиански 3 френски 4 гръцки 93 иврит 6 румънски 11 холандски 3 сръбски 12 португалски 1 украински 1 датски 1.
 • Говорим език.
 • Прочетете още.
 • Какво има наоколо.

Конна езда Извън мястото за настаняване Допълнителна такса. На разположение са и терапии за тонизиране, подмладяване и отслабване. Самостоятелна баня. Максималният допустим брой легла и бебешки креватчета зависи от терра комплекс банско от вас стая.

Как мога да стигна до Apartment in Terra Complex от най-близкото св български формат. Бутилка вода Допълнителна такса. Задайте въпрос Благодарим ви.

Предишно име: White Fir Resort

Съжаляваме, прогноза на мачовете днес за повече от 30 нощувки не са възможни. Препоръчваме ви да резервирате опция с безплатно анулиране, в случай че се наложи да промените плановете си за пътуване.

The apartment is rather big, the kitchen is very well equipped - it has everything you might need to cook for yourself.

Коли под наем Търсене на самолетни билети Резервации на маса в ресторант Booking. Георги България.

 • Виржиния 26.09.2021 в 18:41

  Хотелът предлага такива типове стаи като стаи с две легла стандартни стаи.