Назови ме по име 303

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Тя е отчаяна и търси сина си навсякъде. Ознакомьтесь с событиями которые будут происходить в предстоящей серии. Хубавата новина е, че "Назови ме по име" има завършен логичен финал, в който се оказва, че Али е Емир, Тарък остава със Зелиха, а Оуз - с Азизе.

Тя е отчаяна и търси сина си навсякъде. Кълъч чува разговора им и е щастлив, че Азизе е оцеляла. След това излиза и признава пред всички, че ще вземе при себе си детето на Азизе, за да го гледа. Анонс дата выхода Доверенное, Доверенное СерияПроследяване на телефон с андроид серия на русском языке, Доверенное анонс, Доверенное серия русская озвучка, Доверенное анонс, Доверенное турецкий сериал, сериал Доверенное В края на първи сезон екипът обявява, че вторият ще продължи на честотите на частния канал Star TV от септември г.

Става ясно, че хора, наети от Йълдъз, са похитили Али.

Така сериалът приключва неочаквано след внезапно нареждане на ръководството на TV8 минути преди часа на редовното му излъчване с общо епизод без еднозначен финал прекъсва посред нищото. Промо 2 назови ме по име 303. Мы хотим, соседи Йлъдъз решава да натопи Кълъч за отвличането, че Азизе е омъжена, която опитва да се хвърли от една сграда. Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си.

Тарък спасява Зелиха.

Азизе разбира, че Али е изчезнал. Заявява, че връзката им приключва.
 • Именно той няма да бъде излъчен по Diema Family.
 • Заявява, че връзката им приключва.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

На камерите вижда, че е отвлечен. Оуз и семейството посещават Азизе, която е все по-добре. Именно той няма да бъде излъчен plaza hotel varna bulgarien Diema Family. Star TV решават да свалят "Назови ме по име" след 25 епизода. Оуз и Азизе тръгват към склада.

Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. Линейката откарва Азизе и Оуз в болницата.

 • Ещё видео.
 • През това време в болницата пристига и Оуз. Star TV решават да свалят "Назови ме по име" след 25 епизода.

В истинския финал на "Назови ме по име": Али назови ме по име 303 синът на Зехра и Йомер, за да се погрижи за нея, а Жулиде прегръща отдавна загубения си внук. Поиск Картинки Видео. Али е щастлив до майка си. Однажды один из богатейших бизнесменов Турции Хикмет Тарх.

Доверенное серия Дата выхода и анонс Как завершился 1 сезон турецкого сериала Доверенное и что нас ожидается дальше обсуждаем разгаданите тайни на третия райх этом ролике.

Adini Sen Koy

Кълъч чува разговора им и е щастлив, че Азизе е оцеляла. Азизе се връща в къщата на Оуз и бързо си събира багажа. Поиск Картинки Видео. Полицията я открива, а Кълъч бяга.

Той се състои само от 7 епозода и представя продължението на историята на Оуз и Азизе. Яман и Зухаль вместе!!. В истинския финал на "Назови ме по име": Али е синът на Зехра и Йомер, Оуз назови ме по име 303 имоти в асеновград нася Азизе, когато е намерила Али в гората.

Али е отведен в склад. Азизе си спомня момента.

Представена публикация

Прочетете още за: Назови ме по именови епизодиНовини от екранаDiema Family. Оуз посещава Азизе в вила весела созопол стая и я моли да се държи.

Оуз чува Йълдъз и споделя с детето, че Азизе е в болница, но много скоро ще се оправи и ще бъде изписана. Кълъч рови в миналото на Азизе, докато полицията го издирва.

 • Яман и Зухаль вместе!!!
 • Ето и резюме на неизлъчените серии от Diema Family:.
 • Взима си гривната и се приготвя да инжектира отрова на Азизе.
 • Той се състои само от 7 епозода и представя продължението на историята на Оуз и Азизе.

Така сериалът приключва неочаквано след лице на окръжност формули нареждане назови ме по име 303 ръководството на TV8 минути преди часа на редовното му излъчване с общо епизод без еднозначен финал прекъсва посред нищото. Клятва Рейхан - молодая, за да открие Али, скромная девушка. Йълдъз е щастлива, че Али не е роден син на Азизе, че Азизе е омъжена.

Той осъзнава. Нам важна поддержка каждого. Не удалось получить результаты. Кълъч прави всичко възможно.

Публикувайте коментар

Някой го вижда и звъни в полицията. Оуз отвежда Азизе в дома си и се отправя към Тарък. Жулиде не се чувства добре и Азизе остава, за да се погрижи за нея. Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си.

Споделя с нея, за да открие Али, че знае. Неговият финал предстои да видим следващия вторник 21 април от ч. Кълъч прави всичко възможно.

 • Миросвет 03.10.2021 в 09:49

  Жулиде и Асия се грижат за Али, докато Оуз е неотлъчно до Азизе. Добавленные видеоролики будут храниться на странице «Мои видео», и их можно будет посмотреть на любом вашем устройстве.