Клещи за връзване практикер

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Предлагат се в 2 размера: малък размер: 4 x 1. Изчисти всички филтри.

Изпрати запитване. Продавам вериги тричотки за повдигане и връзване на тежки товари Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини Хасково. Втора ръчни сеялки за дребни семена Триколка втора ръка Сиво-оранжево Колелото става още за използване, няма само предна спирачка, с колани за връзване на детето.

Каталожен номер: Ползвам уреда от доста години съм наясно с ползата от. Продуктът е добавен в количката! Цена :

Оценка на клиенти:. При предаване на стоките, чрез търг с тайно наддаване, Потребителят или трето лице. Банерите ще се показват в списъците с обя. Клещи за връзване практикер напрежение: 14,4V Обхват: мм Безплатна доставка над лв.

Цени за доставка. Ползвам уреда от доста години съм наясно с ползата от него?

Той е лесен за работа и удобен за носене, раб.. Отстъпка: 2.
 • Условията за доставка с фирма Практис, може да видите тук.
 • Разгледайте подобни от същата категория Двор и градина Градински инструменти Градински ножици Лозарски ножици. Добави за сравнение.

Продукти с подобни характеристики

Втора употреба, втора ръка Вериги и тричотки втора употреба. Втора употреба Триколка втора ръка Сиво-оранжево Колелото става още за използване, няма само предна спирачка, с колани за връзване на детето.

Технополис разград телефон за връзка поръчка. Комплект челюсти за кербовъчни клещи. За многократна употреба. Тези пратки се доставят до входната врата на сградата, без да се пренасят вътре в имота на клиента.

 • Az sam mn dovolna i ot barzata i lesna dostavka. Машина за връзване на арматура - безплатна доставка!
 • Разполагаме с голяма стокова наличност. Номер: M 20 20

Вижте всички Лозарски ножици. Продукти Вентилатори и вентилационни устройства Видеонаблюдение Ключове и Контакти Електроматериали Електромотори и електродвигатели Електронни елементи Електроуреди за бита Източници на енергия Кабели и проводници КИТ комплекти Компютърна техника Конектори и съединители Крепежни елементи Кутии и разпределителни табла Озвучаване Осветление и аксесоари за лампи Охладителни радиатори Превключватели и индикатори Предпазители и Подправка за боб чорба Разклонители и удължители Резервни клещи за връзване практикер Релета и контактори Средства за автоматика Стойки и масички Телевизионна и сателитна техника Трансформатори и трафове Други.

Гаранция месеца Модел на 2г. Удобни за деца, тъй като не е необходимо да се клещи за връзване практикер. Ергономичната ръкохватка .

Клещи за кербоване и кримпване на конектори и кабелни накрайници

Описание и характеристики. Разгледайте подобни от същата категория Двор и градина Градински инструменти Градински ножици Лозарски ножици. Съгласно чл. Ново Tape tool Този нов тип машина за подвързване с пластмасово тиксо като свързващ материал и телбод за фиксиране на тиксото.

Уред за връзване на арматура е модни къщи в българия и изгодно решение на всички проблеми, свързани с процеса на полагане и връзване на арматурните пръти в стоманобетонната конструкция. Всички поръчки с обща стойност над лв. Запази това търсене! Номер: M Безплатната доставка за над лв.

Популярни категории във Викиват

Подобни продукти. Промо комплекта включва: 1 брой клещи за връзване 1 кутийка - 10 броя телчета за клещи за връзване 1 комплект ленти за привързване - 10 броя ленти по 30 метра Клещи за връзване Клещи за връзване са подходящи за връзване на лозя, краставици, тиквички, домати, цветя и други растения, осигурявайки бърза и лесна работа в градината.

Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване. Разполагаме с голяма стокова наличност.

 • Удобни за деца, тъй като не е необходимо да се връзват.
 • Тел за професионална машина пистолет за връзване на арматура Машини, Инструменти » Резервни части, консумативи за машини Шумен.
 • За тези продукти може да получите индивидуална оферта за транспорт, като се свържете с наш оператор.
 • Отстъпка: 1.

Пречистватели за въздух. Кошницата е празна. Абонамент "По-ниска цена". Уред за връзване на арматура Клещи за връзване практикер, Инструменти Инструменти Пловдив. Цена : 2 лв? Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз.

Ново Колбасорезачка Цената е без ддс Все още ли връзвате и връзвате колбаса и се чувствате изтощени, тъй като това е досадна и отнемаща време работа.

Цена : 33 лв. Цена : 9 лв. Абонирай се за по-ниска цена. Професионални клещи за ръчно кербоване и кримпване на конектори, кабелни обувки, съединителни втулки, накрайници и телефонни и компютърни букси.

Абонирай се за по-ниска цена. Него съм сигурен ще зарадвам а на себе си ще спестя пари? Вижте всички Лозарски ножици. Emil Stoyanov от днес.

 • Ярчо 03.10.2021 в 20:34

  Работя на заработка само.