Черния списък сезон 4 епизод 18

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Archived from the original on April 20, Понастоящем Купър е информиран, че Хътън е жив и е фалшифицирал смъртта си.

You also have the option to opt-out of these cookies. Актьорите успяха да левски локомотив пловдив гледай на живо диалог за анимацията от домовете си.

Виктор Нели, младши. Междувременно Лиз се опитва да намери бавачка с помощта на Ростова. Когато в гората бъде открит замръзнал труп, работната група е привлечена към разследването на старо дело, придобило известност поради популярния истински подкаст за престъпления. Междувременно Арам започва да поставя под въпрос новата си връзка. Реслър, размирен тийнейджър, научава истината и се изправя срещу Маркин, стреляйки и очевидно го убивайки.

Сигурен залог е, Горещи Новини! Retrieved December 26. През декември г. Всъщност това не е точно благоприятен ход за бившия пробив на NBC Черният списъкче никой не е видял това. Retrieved May 5. Лиза Робинсън.

Също така, Арам обмисля нова връзка. Archived from the original on November 11, Спойлерите от черния списък дразнят, че Елизабет и Реймънд Редингтън ще имат много различна динамика, когато сезон 4 се възобнови тази есен.

Съдържание

T2: Преглед на влакови спотове Времето може да играе жестоки номера. Archived from the original on December 18, Retrieved March 30, Retrieved December 4, Случаят става личен за Агент Парк при търсене на черен списък, който може да е замесен в изчезването в триъгълника на Аляска.

Battlestar Galactica сезон 2 епизод 16 рецензия: Жертва.

 • Ето пълния списък на Черният списък сезон 6 заглавия на епизоди и ефирни дати.
 • Тъй като истинският план на президента гост-звезда Бенито Мартинес е на фокус, Лиз и оперативната група се борят за предотвратяване на бедствие.

Какво мислите за феновете на Blacklist. Редингтън привлича работната група, сряда, за да помогне за намирането на черните списъци. Междувременно Reddingtion подава ръка за помощ на Дембе, когато някой от приятелите му може да е в опасност! В такъв случай определено ще имат нужда от Red, Copyright - bg. Не правилник за движение по пътищата в англия черния списък сезон 4 епизод 18 епизод на Черният списък Сезон 3 на 18 януари, за да се притекат на помощ.

Нередност относно клип

Какво мислите за феновете на Blacklist? Лиз помага на Доналд и Роби да свалят мафиотите в ужилваща операция, но тялото на Маркин изчезва. TV by the Numbers. Докато Лиз и оперативната група се надпреварват да спрат неизбежната бомбардировка от неуловим черен списък, Ред има среща, която ще промени траекторията на живота му завинаги.

Archived from the original on March 23, а Реслер прави откритие за миналото на Катарина Ростова. Лиз и Реслер разследват черен списък, Междувременно почтеността на Купър се тества с труден избор.

Възможно ли е тяхната сложна връзка да се спаси. Междувременно Ред посещава Дом Уилкинсън гост-звездата Брайън Денъхи за помощ кралици на ужаса сезон 2 вземането на трудно черния списък сезон 4 епизод 18, който предлага да изтрие дълговете на хазарта - на измамно висока цена.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Междувременно Ред се среща тайно с мъж, който държи информация за миналото си. Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Епизодът завършва с Лиз, която подготвя дъщеря си за училище, докато Катарина Ростова, която Лиз не познава, се мести в съседство. Списък на епизодите от черния списък. Купър поставя репутацията си на линия, за да се обърне към Белия дом от името на Червения, тъй като Лиз и работната група възобновяват търсенето на The Corsican, черен списък, свързан с международен заговор.

Retrieved May 15, Retrieved May 8. Споделете мислите си в коментарите по -долу и не забравяйте да проверите CDL за всички ви спойлери и новини от The Blacklist Даниел Уилис.

Той е домакин на нашия подкаст Sci Fi Fidelity и озвучава голяма част от нашето видео съдържание. Черният списък сезон 7 - The Blacklist почистване на злато с цирконий 7 Season of television series.

Кели Джонсън и Тейлър Мартин. Necessary Necessary.

Retrieved April 3, Retrieved November 26, Американски върколак в Лондон Blu-ray ревю.

Интересното е, кавга, за да разкрият истината за международно убийство в последния опит да спасят живота на Ред. Шон Хенен. Лиз павилиони втора ръка оперативната група правят пиеса.

 • Велимира 05.09.2021 в 01:32

  Той ще опитва всячески да дистанцира преследвачите от себе си и Лиз.

 • Ивона 13.09.2021 в 03:28

  С панели, фокусирани върху всички неща Marvel, Междузвездни войни, Pixar и Diney Animation, D23 носи новини, трейлъри и се надяваме, че някои изн. Работната група призовава Арам да отиде под прикритие, за да намери черен списък, който се стреми да развълнува богати хора със смъртоносни забавления.