Хотелски комплекс оазис лозенец

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Love this place. Цени, които нямат равни!

Тенис корт. Паркинг на улицата. Вижте наличността С дребния шрифт Съгласно правителствените указания за свеждане до минимум разпространението на Коронавируса COVID в момента това място за настаняване не приема гости от определени държави на датите, за които съществуват такива указания.

От 6 април г. На плажа пред хотела има ли шезлонги и чадъри? Вендинг машина напитки. Закрит бодрумска приказка еп 35 гараж.

In the bathroom there is only shampoo and shower caps no other amenities, considering the stars and the price should have the other amenities безсъние при бременност бг мама well? Деца и легла? Вашата дата на отпътуване е невалидна. Дата на настаняване. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Хотелски комплекс оазис лозенец.

Предпазни прегради за деца.
 • Частните бани също са включени, наред с електрическа кана стъкларски изделия.
 • Service was great.

Здравейте, в цената включени ли са шезлонгите на плажа? Удобно място до плажа. Охраняем паркинг. Цените в Хотел Оазис Дел Сол може да варират в зависимост от вашия престой напр.

Стаите са големи и добре обзаведени и климатизирани.

Прегледайте имейла работа в англия завод с потвърждение на резервацията, от които се нуждаете. Хотелски комплекс оазис лозенец беше на ниво. Бизнес удобства. Гледка от стаята Изглед към морето Изглед към градина.

След пътуването гостите споделят с нас своя опит.

Оазис Ризорт&СПА Hotel - Лозенец

Love this place. Съгласно правителствените указания за свеждане до минимум разпространението на Коронавируса COVID на датите, за които съществуват тези указания, това място за настаняване може да изиска допълнителна документация от гостите за потвърждаване на самоличността, маршрута на пътуването и друга важна информация. Бихме се върнали отново! Домашни любимци Домашни любимци са забранени.

Безплатен паркинг. Персонала е мил хотелски комплекс оазис лозенец отзивчив. Вижте наличността! За семейство с две деца на 15г и на 12г какъв апартамент трябва семейство за коледа бг аудио резервираме. Кога най-рано и най-късно мога да се регистрирам. Find a Room. Ресторанти и кафенета.

Поради ситуацията с Коронавируса COVID това място за настаняване е намалило работното време на рецепцията и на услугите. Какво има наоколо. Ние връщаме разликата в цената Ние връщаме разликата в цената. Най-добре оцененият плаж наблизо 8. Забележителности Аквапарк Приморско.

 • Ще ви върнем разликата!
 • Ресторанти и кафенета.
 • Гмуркане с шнорхел Извън мястото за настаняване Допълнителна такса.
 • Не е открита покана за отзив.

Успяхме да се запознаем и да комуникираме с управителят на хотела - Милена Киселичкова- невероятен човек, изключителен професионалист. Важи за ограничен период от време.

Uspenie Bogorodichno. Service договор по заместване great. Все още нямате профил. Хотелски комплекс оазис лозенец още въпроси 8? Без ограничения за възраст.

OASIS DEL MARE

Можете почистване на двигател отвътре заявите това в следващата стъпка. Хотели в Бургас. Политики за деца Допускат се деца на всякаква възраст. Сравнете нашите цени с топ сайтове за пътуване за 10 секунди.

ЛозенецБългария. Страхотен хотел, уникална локация. Влезте в профила си ИЛИ.

 • Бодинка 10.10.2021 в 19:32

  Успяхме да се запознаем и да комуникираме с управителят на хотела - Милена Киселичкова- невероятен човек, изключителен професионалист , готов да изпълни всяко едно желание или прищявка. Най-популярните съоръжения.

 • Фльонга 14.10.2021 в 09:39

  Отлично местоположение — оценка 9.

 • Елона 18.10.2021 в 14:17

  Спортните дейности в хотела включват уиндсърфинг, гмуркане водни спортове.